Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanı seçim esnasında saldırıya uğradı!

Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanı seçim esnasında saldırıya uğradı!

Gelecek Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde açılan davanın ardından tekrar belde olan Güney'deki seçim esnasında saldırıya uğradı.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde açılan dava sonrası yeniden belde olan Güney'de, bugün belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi yapılıyor.

Belediye başkanlığı için AK Parti'den Erol Karabacak, CHP'den Faruk Özkan, İYİ Parti'den İsmail Enes Kamburoğlu, Saadet Partisi'nden Hamza Gümüşkanat, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Süleyman Çağlar, Yeniden Refah Partisi'nden Ayşe Karakaya, Gelecek Partisi'nden Osman Aydepe ve Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) Sunay Akarsu'nun yarıştığı seçim sırasında yaşanan olay ise gündeme bomba gibi düştü.

 
OKUL BAHÇESİNDE BÜYÜK GERGİNLİK YAŞANDI

 

Gelecek Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent, Güney beldesindeki seçim sırasında kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Levent'in bir grupla yaşadığı gerginlik sonrasında seçimin gerçekleştiği okulun bahçesindeki kalabalık tarafından darbedildiği görülüyor.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.