'Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin dini nikahla evlendiği Suriyeli karısını tehdit etti' iddiası

'Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin dini nikahla evlendiği Suriyeli karısını tehdit etti' iddiası

Suriyeli bir kadın dini nikahla evlendiği Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin ve oğulları hakkında tehdit ve kasten yaralama iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

2014 yılında Suriye'den kaçarak ülkemize gelen M.B. isimli kadın 15 yaşındaki oğluyla birlikte Gaziantep'e yerleşti. Burada Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin ile tanıştı ve 8 yıl önce dini nikâh ile evlendi.

M.B, çocuğunu okula yazdıramayınca eşi Öztekin’den çocuklarını nüfusuna kaydettirmesini istedi. M.B’nin çocuğu nüfusuna alma talebi kabul edilmedi.

20 gün önce çocuğun nüfusa kaydettirme kavgası yapan Öztekin ile tartışma yaşadıklarını belirten M.B., Öztekin'e "Seni dava ederim’ dedikten sonra tartışma daha da arttı. Öztekin’in kendisini tehdit ettiğini ifade eden M.B, "Bekir Özdemir bana; ‘Seni ezerim, evine mafya gönderirim. Devlet benim cebimde, seni öldürtürüm, seni sınır dışı ettiririm.’ dedi." diye konuştu.

M.B, Öztekin ile yine aynı konu üzerine yaşanan son tartışmada silahla tehdit edildiğini ve bunun üzerine suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.. M.B. dilekçesinde "Belinden çıkarttığı siyah ve kahverengi silahı bana doğrulttu. ‘Haklarından vazgeçmez benden şikâyetçi olursan seni vururum.’ dedi Tabancayı tekrar beline taktı sonra evden çıkıp gitti." ifadelerini kullandı.

 

SOKAĞA ATMAKLA TEHDİT ETTİ


Aynı gün Öztekin’in oğlu Ö.F.Ö.’den mesaj yoluyla tehdit aldığını beyan eden M.B, "Mesajda; ‘Babamın söylediklerini yapmazsan seni kızınla birlikte sokağa atarım. Seni yakarız." dediğini anlattı. 

Ayrıca suç duyurusunun ardından Bekir Öztekin’in 3 oğlunun, M.B.'nin evine giderek, M.B’yi darp ettiği öğrenildi. Darp raporu alan M.B., emniyetteki ifadesinde evine gelen kişilerin "Sizi sokağa atarız, devlet bizim, buradan sokağa atacağız sizi" dediklerini ve kendisini darp ettiklerini belirtti. M.B., KADES uygulamasına basması üzerine şahısların kaçtığını anlattı.

 
Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.