Gelecek Partisi'nden istifa eden Nihal Olçok, AK Parti'ye mi katılıyor? 'Erdoğan çağırsın Fizan'a bile giderim'

Gelecek Partisi'nden istifa eden Nihal Olçok, AK Parti'ye mi katılıyor? 'Erdoğan çağırsın Fizan'a bile giderim'

Gelecek Partisi'nden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, 'AK Parti'ye katılır mısınız?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nin kurucularındandı.

Nihal Olçok, geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi'nden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ekran Haber'de yayınlanan 'Aziz Akova ile Gündem Özel' programına konuk olan Nihal Olçok, istifa sürecinin perde arkasını anlattı.

'Ahlaklı ve temiz siyaset iddiasıyla yola çıkıldı. Zaman içinde bunların yüzde yüzünü göremedik.' diyen Olçok, 'Siyaset kendi alanı içinde kirli bana göre ama ben kir içinde de bir şekilde temizleyici faktörlerden belki olabiliriz niyetiyle kalan son umutlarımı ve güvenimi toplayıp onlardan bir şey inşa edip bir partiye girdim.' dedi.

Gelecek Partisi'nde gönül birliği yakalayamadığını belirten Olçok, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüp görüşmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.

Olçok, 'Çağırsın Fizan'a giderim. Benim için hiçbir mahsuru yok, nereye istiyorsa çağırsın giderim. Bu millet iltifat etmiş tekrar Cumhurbaşkanı yapmış. Ben 52,3'ten daha akıllı falan değilim.' dedi.

 

AK PARTİ'YE KATILACAK MI?


Nihal Olçok, 'AK Parti'ye katılır mısınız?' sorusuna ise 'Var olan sorularım cevaplanmadığı müddetçe AK Parti'ye katılmam' diye yanıt verdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.