Gelin olmak isteyenler için en moda gelinlikler

Gelin olmak isteyenler için en moda gelinlikler

Bu yıl İstanbul Lütfi Kırdar’da 18.kez düzenlenecek olan ‘Evlilik Fuarı’ 17 -19 Ocak tarihleri arasında evlilik hazırlığı yapan çiftlerle ünlü markaları bir araya getirecek.

Fuara katılım sağlayacak olan firmalardan La Belle Creation’un kurucu tasarımcısı Tülin Aydın; bu sene 20 üründen oluşan 2020 kreasyonunu müşterilerinin beğenisine sunacak.       

 

whatsapp-image-2020-01-02-at-10-57-21-min.jpeg

Moda akımları yakından takip kreasyonlar dört mevsime de hitap edecek şekilde hazırlandı. Kollu gelinliklerin yanı sıra askılı, düşük omuz ve straplez model çeşitleri de gelinlerin kullanım tarzına uygun olarak hazırlandı.

 

Çok kabarık el işlemeli ve abartılı modellerin yanı sıra ‘Royal’ etkisi taşıyan modeller, ‘Balık’ modeller ve ‘Helen’ modeller romantik ve minimal hatlarıyla en iddialı çeşitler arasındaki yerini alacak.

 

Tülin Aydın’a göre; 2020’de metalik gelinlik ve gold renk gelinlik modası yıla damgasını vuracak. Swaroski taşlar yoğun pırıltılar ve kristal boncuk işlemeler gelinliğin bütününe hakim olacak. Özellikle abartılı kuyruklar ve en az 4 metre uzunluğunda gösterişli duvaklar ön plana çıkacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.