Gelinlikte sanal randevu devri

Gelinlikte sanal randevu devri

Project.Bridal firması, hizmet vermenin zorlaştığı bu küresel salgın döneminde, dijital odaklı marka stratejisini gelin adaylarının hayallerindeki gelinliği evinin konforunda seçmesi için hayata geçiriyor. Gelinlik seçimini sanal ortama taşıyor.

Project.Bridal, COVID-19 sebebiyle düğün hazırlıkları sekteye uğrayan gelin adayları için, sürecin en önemli bölümlerinden biri olan gelinlik seçimini sanal olarak yapabilmenin önünü açtı. Gelin adayları, sanal randevu sistemiyle evlerinden uzaklaşmadan yeni koleksiyonunu detaylı olarak inceleme şansı bulacak.

 

45 dakikalık video konferans sistemiyle gerçekleşecek görüşmede gelin adayları, firmanın sitesine bağlanarak koleksiyon hakkında detaylı bilgi sahibi olacak; vücut tipine, zevkine ve ihtiyacına yönelik olarak tasarımcıdan öneriler ve yönlendirmeler alacak. Tüm koleksiyon içerisinden eleme yaparak favori parçasını evini terk etmeden seçme şansını yakalayacak. Gelin adayları sanal randevuya sosyal mesafe sebebiyle görüşemedikleri aile ve arkadaşlarıyla da katılabilecek, izolasyon surecinde sevdikleriyle keyifli vakit geçirmiş olacaklar.

 

Sanal randevu sistemiyle, sosyal mesafe uygulaması gereği hazırlıklarını gerçekleştiremeyen gelin adaylarına gelinlik secimi sürecinde zaman kazandırmayı hedefliyor. Gelin adayları fiziksel randevu sistemine geri dönüldüğünde, favori gelinlik modellerini önceden seçmiş, styling fikirleri edinmiş ve hazırlık süreçleri hakkında tasarımcı ile detaylı planlama yapmış olacak. Sanal randevu ile ön görüşme gerçekleştirmiş olan gelin adayları, showroom randevuları alınmaya başlandığında öncelik sırası edinme şansı da yakalayacak.

1korona-051.jpg

1youtube-104.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.