Genç Demokratları FETÖ kurdurttu! İşte Akşener'in FETÖ ve PKK ilişkisi

Genç Demokratları FETÖ kurdurttu! İşte Akşener'in FETÖ ve PKK ilişkisi

Demokrat Parti Hatay eski İl Başkanı Mehmet Taze, Akşener'in FETÖ ve PKK ilişkisini anlattı.

Siyasetcafe yazarı Yekta Yaktı Demokrat Parti Hatay eski İl Başkanı Mehmet Taze ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Taze, yazarımız Yekta Yaktı'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Taze, 'İP’in Genel Başkanı Meral Akşener ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, el ele vererek Hatay’da PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin adayı Barış Atay’ın kazanması için çalıştılar’ dedi.

 

İşte Demokrat Parti Hatay eski İl Başkanı Mehmet Taze'nin Yakta Yaktı'ya yaptığı çok özel açıklamalar;

 

'FETÖ AKŞENER'E, GENÇ DEMOKRATLARI KURDURDU'

 

Merhum Türkeş ve Demirel’in desteğiyle Üniversite’de okurken Demokrat Gençlik Derneği’ni söyleyen, Demokrat Parti Hatay e. İl Başkanı Mehmet Taze, ‘ DYP’nin başbakanı Demirel’in Çankaya çıkması ile Prof.Dr. Tansu Çiller, Genel Başkan ve başbakan oldu.  Biz Çiller’i desteklemedik.

Köksal Toptan’ı desteklemiştik. Orhan Keçeli’nin başında bulunduğu İstanbul İl Teşkilatının başında olduğu toplantıda Üniversiteli Gençlik olarak böyle bir karar aldık. Bizim bu çıkışımızı unutmadılar ve Demokrat Gençleri DYP’ye almadılar. İstanbul İl Başkanı görevden alındı. Arkasından Meral Öztekin, Tekin Enerem (Enerem’i Acıbademde bacağından vurdular)  İl Başkanı olarak atandı. Öztekin’den sonra Celal Adan göreve geldi.

 

yekta-siyasetcafehaber-min-1.jpg

 

'AKŞENER O GÜNÜN FİGÜRANIDIR'

 

Bugün İYİ Parti’nin başında olan Meral Akşener, Çiller’in cemaatle bağlantısını sağlayan figürandır. Ve o günlerde ister bilinçli ister bilinçsiz o gelenekten gelen yani Osmanlı bürokrasinin, Cumhuriyet Halk Partisinin küçümsediği a paşa tayfası diye adlandırılanlar,  milletin kendisi olan milli iradeyi temsil edenleri tasfiye ettiler.

Bizim gibi fikri hür, vicdanı hür olan gençler devletten uzaklaştırıldı. 96 darbesinden itibaren, Türkiye’de Üniversiteli itikatkâr gençler oluşturulmaya başlandı. Kerameti şeyhinde arayan kendinde aramayan bir sınıf oluştu.

 

'AKŞENER’İ CEMAAT İÇİŞLERİ BAKANI YAPTIRDI'

 

Cemaatin en büyük özelliği kullanabileceğine inandığı insanları maske olarak kullanmaktı. O günlerinde maskesi Akşener’di. Tansu Çiller bizi 580 yıllık Anadolu coğrafyasındaki siyasi geleneği yok eden kişidir. Cem Sultan’la başlayıp, Süleyman Demirel’le zirveye ulaşan köylü kentlinin siyaset mücadelesinin zirveye ulaştığı yerlerdir. Tansu Çiller bunu tasfiye etti. Çiller’in kendi sözüdür. ‘Ağzı çorba kokanları tasfiye edeceğim’ bunun yerine din maskesi içinde olan insanları öne çıkartmıştır.

 

yekta-siyasetcafe-min.jpg

 

İşte Demokrat Parti Hatay eski İl Başkanı Mehmet Taze'nin röportajının tamamı;

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.