Genç gazetecinin ölümü sonrası tarikat müridinden tepki çeken paylaşım!

Genç gazetecinin ölümü sonrası tarikat müridinden tepki çeken paylaşım!

Halk TV YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel, yüksekten düşerek hayatını kaybetmişti. 6 yaşındaki çocuğunu evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel'in bir müridi olan Furkan Muslu ise Yanıkel'in ölümü sonrasında tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Uğur Yanıkel, Halk TV YouTube koordinatörü olarak çalışmakta olan bir kişiydi. Geçen sabah Beşiktaş'ta baygın bir şekilde bulunmuş ve Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ancak kurtarılamayan Yanıkel, hayatını kaybetti. Ardahan'da düzenlenen törenin ardından Yanıkel, son yolculuğuna uğurlandı.

Furkan Muslu adlı tarikatçı ise, Yusuf Ziya Gümüşel adlı bir kişinin müridi olarak biliniyordu ve Twitter hesabından Uğur Yanıkel'i hedef alan bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, "Yusuf Ziya Gümüşel Hocanın iftira içerikli haberini hazırlayan Halk TV YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel, yüksekten düşüp bir saat baygın kaldığı yerde öldü. Alma Mazlumun ahini... Alma Mazlumun bedduasını..." ifadelerini kullandı.

 

isi-007.jpg

 

Bu paylaşım, sosyal medyada tepkilere yol açtı ve Furkan Muslu, tepkilerden sonra hesabını kilitledi.

Bu olay, sosyal medyada çok sayıda tepki ve çağrıya yol açtı. Birçok kişi, Furkan Muslu'nun Uğur Yanıkel'e yönelik sözlerini kınadı ve bu tür ifadelerin kullanımının kabul edilemez olduğunu belirtti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.