Genç kızı evinde öldüren maganda: Takdiri ilahi

Genç kızı evinde öldüren maganda: Takdiri ilahi

Otomobiliyle siteye giren maganda, ardarda silahı ateşleyerek salondaki genç kızı vurdu.

Adapazarı Korucuk Mahallesi’nde bir sitede oturan Ümit Yıldırım (37), önceki gece 22.00 sıralarında otomobili ile içeriye girdikten sonra tabanca ile havaya ateş ederek, nara atmaya başladı. Site sakinleri, uyarılarına karşın ateş etmeyi sürdüren Ümit Yıldırım’ı Polis imdat’ı arayarak şikâyet etti. 


MERMİSİ BİTTİ, EVDEN YENİ ŞARJÖR ALIP DEVAM ETTİ
 
Tabancasında mermisi biten Ümit Yıldırım, evine gidip yeni şarjör alıp aynı yerde ateş etmeyi sürdürdü. Birkaç saniye sonra site girişindeki zemin kattan feryatlar yükselmeye başladı.

EVİNİN SALONUNDA BAŞINDAN VURULDU
 
Site sakinleri feryatların geldiği eve girince annesi ile birlikte oturan Berna Kurtuldu’yu (20) evin salonunda başından vurulmuş halde buldu. Genç kız, hastaneye kaldırılmak istenirken öldü.

SİLAHI ALMAK İSTERKEN ELİNDEN YARALANDI
 
Site güvenlik görevlileri ile site yöneticisi Ali Yalın, Ümit Yıldırım’ı yakalamak istedi. Bu sırada ateş alan tabanca yönetici Ali Yalın’ın da elinden yaralanmasına neden oldu.

''TAKDİRİ İLAHİ''
 
Ümit Yıldırım, diğer site sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Yıldırım’ın, site yöneticisi Ali Yalın ile aralarında husumet bulunduğu da öne sürüldü. Şüpheli, sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken gazetecilerin sorusu üzerine “Konuşulacak bir şey yok ki. Kazayla olan bir şey. Takdiri ilahi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.