Genç müzisyenler aynı sahnede

Genç müzisyenler aynı sahnede

Güher ve Süher Pekinel’in vizyonu ve öncülüğünde hayata geçirilip 12 yıldır yürütülen, ‘Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler’de yer alarak uluslararası platformda aranan solistler haline gelmiş müzisyenler, 28 Kasım akşamı Arter sahnesine çıkacak.

‘Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler’ projesi, Türkiye’den sıra dışı yeteneklere sahip genç müzisyenleri yaşam ve enstrüman bursu ile destekleyerek dünya sahnelerine takdim ediyor.

 

Bu organizasyonda yer alan ve bugünün uluslararası platformda aranan solistleri haline gelmiş müzisyenler Arter’de izleyicilerle buluşuyor.  Gerçekleşecek ikinci konser Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Beşlisi’ni ağırlayacak.

 

Kemanlarda Veriko Tchumburidze ve konuk sanatçı Olgu Kızılay; çelloda Umut Sağlam; viyolada Barok Bostancı ve piyanoda Tolga Atalay Ün’den oluşan beşliye, Arter’deki konserlerinde ödüllü kontrbasçı Seçil İrem Keskin eşlik edecek.

 

Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Beşlisi’nin, Shostakovich ve Schubert eserlerini seslendirecekleri konser, 28 Kasım 2019 Perşembe akşamı Sevgi Gönül Oditoryumu’nda gerçekleşecek.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.