Genç piyanist büyük ilgi gördü

Genç piyanist büyük ilgi gördü

18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, genç piyanist Cem Esen’i ağırladı. Her yıl geleneksel olarak ‘Kamuran Gündemir Anısına’ düzenlenen resitalde izleyiciyle buluşan piyanist, festival için özel olarak bestelediği eseriyle büyük alkış aldı

Festival, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında, her yıl geleneksel olarak ‘Kamuran Gündemir Anısına’ düzenlenen resitalde, genç piyanist Cem Esen izleyiciyle buluştu. Sahnede ünlü bestecilerin 6 eserini seslendiren Esen, festivale özel hazırladığı ve ilk kez seslendirdiği ‘Sonata-Moderato piu mosso’ isimli bestesiyle de izleyiciden büyük alkış aldı.

Genç yaşına rağmen İstanbul, Mersin, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Eskişehir, Hannover, Bremen ve Utrecht gibi şehirlerde resitaller veren Esen; piyano eğitimine 2015 yılından beri Hannover Music Hochschule’da Prof. Roland Kruger ile devam ediyor.

Yıldızlar geçidi yaşanan festivalde bu yıl; dünyaca ünlü Şef Leonard Slatkin, Gürer Aykal ve Hakan Şensoy’un yanı sıra; Manolo Carrasco, Stéphane Blet, Cem Esen, Emre Elivar, Ariadna Castellanos, Çağ Erçağ, Nurkan Renda, Luz Casal, Güher & Süher Pekinel gibi yerli ve yabancı birbirinden ünlü sanatçılar yer alıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

1510213015_tnr_9702.jpg

 

1510213028_tnr_9697.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.