Genç yetenek büyüledi

Genç yetenek büyüledi

Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dün akşam Flamenko cazın ünlü ismi, piyanist ve besteci Ariadna Castellanos’u ağırladı

 Bu sene 18.’cisi düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında; dünyada Flamenko caz denince akla gelen ilk isimlerden olan Ariadna Castellanos, Antalyalı müzikseverlerle buluştu. Biletleri ilk günden tükenen ve Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı, yeni albümünden parçaların da yer aldığı 12 eserini seslendirdi.

Solist Odille Lima ve DJ Jorge Barallo’nun eşlik ettiği konserde Castellanos, yeni albümündeki Monster adlı şarkıyı ilk kez Antalyalı müzikseverler için seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

İspanyol piyanist ve besteci Castellanos; piyanodaki virtüözlüğü, yaratıcılığı, farklı stilleri bir arada sunabilen çeşitliliği ile kendi jenerasyonunun en önemli müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor. İlk albümü F. Black and White ile yılın en iyi prodüksiyonu dalında Latin Grammy adayı olan sanatçı, 2016’da piyano ve elektronik müziği bir arada sunduğu ikinci albümü MJU:ZIK ile İspanya listelerinde uzun süre üst sıralarda yer aldı.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.