Gergerlioğlu can derdine düştü: Bu kez hapiste kalp krizi geçirdi anjiyo oldu!

Gergerlioğlu can derdine düştü: Bu kez hapiste kalp krizi geçirdi anjiyo oldu!

Gergerlioğlu, adliyedeki işlemleri sırasında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu, kaldırıldığı hastanede anjiyo oldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü ve yasalarını yok sayan, hafife alan ve 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alarak milletvekilliği düşürülen Gergerlioğlu'nun peşini felaket bırakmıyor.

Gergerlioğlu bu kez adliyedeki işlemleri sırasında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu, kaldırıldığı hastanede anjiyo oldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm olanaklarından yararlanıp ona hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiş HDP milletvekillerinden Ömer Faruk Gergerlioğlu, milletvekilliği gibi 'kaymaklı' bir konumun tüm olanaklarından yoksun kalmanın acısını daha yaşarken, cezasını çekmesi için gözaltına alındı. Gözaltında kalp krizi geçirip anjiyo oldu, hapishaneye geri götürüldü.  

Gergerlioğlu'nun oğlu Sahil Gergerlioğlu ve HDP'li Mahmut Toğrul, daha sonra yaptıkları açıklamada, Gergerlioğlu'nun hastaneden 'kaçırıldığı'nı iddia ettiler. Avukat Bışar Alınak, müvekkili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Sincan Cezaevi'ne götürüldüğünü teyit etti.

Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu, "Babamın anjiyosu yapıldı. Tansiyonunun yüksek olmasından dolayı yoğun bakıma alındı. Bugün yoğun bakımda kalacak. Durumu iyi" dedi.

Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu, BBC Türkçe'ye de açıklamalarda bulundu.

Gergerlioğlu, sabah 7'den beri HDP'nin on milletvekiliyle birlikte hastanenin önünde beklediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bize yoğun bakım servisinin tek çıkışı var dediler, ama yalan söylediler, bir mizansen uygulandı. Geceden beri burada bekleyen HDP'li milletvekilleri var, ben sabah yediden itibaren buradayım. Bunca zaman içinde telefonla dahi doktordan bilgi alamadık. HDP milletvekilleri babamın durumuyla ilgili bilgi almak için Sağlık Bakanı, Adalet Bakanı dahi her merciye ulaşmaya çalıştık, doktorla telefonla dahi görüşemedik, bize bilgi vermediler. HDP milletvekilleri bu konuyla ilgili basın açıklaması yaparken babamı hastanenin arka tarafından kaçırdılar."

Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulu da HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali istemiyle yaptığı başvuruyu reddetmişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.