Gezi Olayları finansörü Soros şimdi de Trump'ı hedef aldı: "Hesap verecek"

Gezi Olayları finansörü Soros şimdi de Trump'ı hedef aldı: "Hesap verecek"

Gezi Olayları finansörü George Soros "Geçici bir fenomen" olarak tanımladığı Trump'ın Kasım ayındaki seçimlerde sandığa gömüleceğini ve seçimden sonra hesap vereceğini söyledi.

Karanlık ilişkileriyle tanınan, Dünyadaki birçok ülkeyi karıştırmasıyla bilinen, Türkiye'de ise Gezi Olaylarını finanse eden karanlık güçlerin maşası George Soros şimdi de ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef aldı.

"Geçici bir fenomen" olarak tanımladığı Trump'ın Kasım ayındaki seçimlerde sandığa gömüleceğini ve seçimden sonra hesap vereceğini söyledi.

İtalyan La Repubblica gazetesine konuşan George Soros, Kasım ayındaki ABD seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu ve “ geçici bir fenomen” olarak tanımladığı Trump'ın sandığa gömüleceğini ve seçimden sonra hesap vereceğini söyledi.

George Soros, Trump'ın çok büyük bir tehlike olduğunu söyledi ve "Trump'ın geçici bir fenomen olduğundan eminim, umarım Kasım ayında gider. Trump yaşam savaşı veriyor ve iktidarda kalmak için her şeyi yapacak " dedi.

Trump'ın anayasayı ihlalden sorumlu tutulacağını söyleyen Soros, Trump'ın yargılanabileceğini iddia etti.

Covid-19 ile ilgili açıklamalarda da bulunan Soros, korona virüs pandemisini "2'nci Dünya Savaşı'ndan sonra hayatımdaki en kötü kriz" olarak ifade etti.

Pandemiyi 'olasılıklar yelpazesinin normal zamanlardan çok daha geniş olduğu devrimci bir an' olarak nitelendiren Soros, "İnsanlar şaşkın ve korkmuş durumda. Kendileri ve dünya için kötü şeyler yapıyorlar" şeklinde konuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.