Gezici Araştırma: IŞİD'e destek veren ve sempati besleyenlerin oranı yüzde 42,9

Gezici Araştırma: IŞİD'e destek veren ve sempati besleyenlerin oranı yüzde 42,9

Gezici Araştırma Şirketi'nin IŞİD ile ilgili yaptığı anket sonucuna göre, Türkiye vatandaşlarının yüzde 19.7'si IŞİD'i desteklerken, yüzde 23.2'si de sempati duyuyor.

Gezici Araştırma Şirketi sahibi Murat Gezici sosyal medya hesabından yapılan son anketi kamuoyu ile paylaştı.

Gezici Araştırma Şirketi ve Murat Gezici tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, terör örgütü IŞİD’e destek veren ve sempati duyanların oranını açıkladı.

Gezici Araştırma Şirketi, yaptığı bir anket çalışmasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının IŞİD'e yönelik bakış açısını araştırdı. Anket şirketinin yaptığı araştırmaya göre, ankete katılan vatandaşlardan IŞİD'e destek veren ve sempati duyanların oranı yüzde 42.9.katılanların yüzde 19.7'sinin destek verdiği IŞİD'e, sempati duyanların oranı ise azımsanmayacak kadar fazla.

Şirket sosyal medya hesabından duyurduğu anket sonucunda, IŞİD'e sempati duyanların sayısının son 2 yılda yüzde 100 oranında arttığına ve yüzde 23.2'ye ulaştığına dikkat çekti.

Gezici Araştırma Şirketi, verdiği başka bir bilgide ise, Suriyelilerin yüzde 57'sinin IŞİD'e sempati duyduğunu belirtti.

Gezici Araştirma @geziciarastirma: T.C.Vatandaşların %19.7'si Daeş destekliyor.%23.2'si sempati duyuyor Son iki yılda bu oran %100 arttı Suriyelilerin %57'si Daeş sempatisivar

Murat Gezici @mrtgezici : T.C.Vatandaşların %19.7'si Daeş destekliyor.%23.2'si sempati duyuyor Son iki yılda bu oran %100 arttı Suriyelilerin %57'si Daeş sempatisivar

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum