Gezici araştırma şirketi açıkladı İşte 5 Büyükşehrin son anket sonuçları

Gezici araştırma şirketi açıkladı İşte 5 Büyükşehrin son anket sonuçları

Gezici araştırma şirketi, 5 Adana, Balıkesir, Hatay, ve Manisa’yı kapsayan 5 büyükşehir için yaptığı son anket sonuçlarını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık bir hafta kala Gezici araştırma şirketi İstanbul, Bursa, Adana, Manisa ve Hatay genelinde yaptığı son anketin sonuçlarını açıkladı.

Gezici araştırma şirketi 31 Mart Yerle Seçimleri için yaptığı son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Ankete göre; İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım 1 puanın altındaki fark ile Ekrem İmamoğlu’nun önünde yer alıyor.

istanbul-gezici.jpg

Gezici Araştırma Merkezi, yerel seçimlere yönelik İstanbul, Bursa, Adana, Manisa ve Hatay genelinde yerel ve politik konuları belirlemek üzere 16- 17 Mart 2019 tarihlerinde araştırma yaptı.

ADANA’DA CUMHUR İTTİFAK’ININ MHP’Lİ ADAYI HÜSEYİN SÖZLÜ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılımda, 54,1'i Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı Hüseyin Sözlü önde. Yine % 45,4'ü İYİ Parti destekli CHP Adayı Zeydan Karalar ise hemen takip ediyor.

adana-gezici.jpg

BALIKESİR’DE CUMHUR İTTİFAKI’NIN AK PARTİLİ ADAYI YÜCEL YILMAZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılım ise % 53,1'i MHP Destekli AK Parti Adayı Yücel Yılmaz önde iken hemen ardında ise % 45,8'i ise CHP destekli İYİ Parti Adayı İsmail Ok geliyor.

balikesir-gezici.jpg

HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI’NIN AK PARTİLİ ADAYI İBRAHİM GÜLER

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılımda 51,1'i MHP destekli AK Parti Adayı İbrahim Güler öndeyken, % 47,8'i ile İYİ Parti destekli CHP Adayı Lütfü Savaş takip ediyor.

hatay-gezici.jpg

MANİSA’DA CUMHUR İTTİFAKI’NIN MHP’Lİ ADAYI CENGİZ ERGÜN

Manisa'da Cengiz Ergün önde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılım ise  % 63,2'si AK Parti destekli MHP Adayı Cengiz Ergün önde giderken, hemen onu % 34,7'si CHP destekli İYİ Parti Adayı Orkun Şıktaşlı takip ediyor.

manisa-gezici.jpg

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum