'Gizli' toplantı ile ilgili flaş Kılıçdaroğlu kulisi! Aynı gün haberi olmuş

'Gizli' toplantı ile ilgili flaş Kılıçdaroğlu kulisi! Aynı gün haberi olmuş

CHP’de değişim isteyenlerin toplantısı sızdırıldı. Toplantıdaki gündem maddelerinden olan parti meclisinin toplantıya çağrılması girişiminden ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün haberdar olduğu ortaya çıktı.

CHP’deki ‘değişim’ tartışmalarının en güçlü ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li üst düzey isimlerin düzenlediği çevrimiçi toplantının bir kısmının kaydı Youtube’a sızdırıldı.

Toplantıda İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler yer alıyor.

Toplantının gündeminde parti meclisinin olağanüstü toplantıya çağrılması da yer alıyor.

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre dört gün önceki toplantıdan Kılıçdaroğlu’nun aynı gün haberi oldu. Parti meclisinin imza toplanarak olağanüstü toplantıya çağrılacağını öğrenen Kılıçdaroğlu, bu pazar parti meclisini toplama kararı aldı.

Cumartesi Ankara’da yapılacak belediye başkanları toplantısı sonrası, CHP’nin parti meclisi için toplantı kararı alındı.

Normal şartlarda pazartesi toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu da bugün bir kez daha toplanma kararı aldı. Toplantı kararı videonun sızmasından üç saat önce basına bildirildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.