Gökçek sonrası oylar arttı mı azaldı mı?

Gökçek sonrası oylar arttı mı azaldı mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini uzun yıllar yapan Melih Gökçek’in ardından Ak Parti’nin Ankara’daki oyları arttı mı azaldı mı? İşte bu sorunun yanıtı ve haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrasında görevinden istifa eden İbrahim Melih Gökçek’in yerine Mustafa Tuna getirildi.

Ankara’nın yeni başkanı Mustafa Tuna, göreve geldikten sonra bir çok değişikliğe imza attı. Gökçek’in eserlerinin tamamını neredeyse Ankara’dan tamamen kaldırdı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Sabah Gazetesi’nden Aykut Gören’e açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Nedim Yamalı, Melih Gökçek’in görevi bırakmasından sonra, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna döneminde oyların arttığını ileri sürdü.

Nedim Yamalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın ulaşım alanında yaptığı dokunuşların kentte pozitif hava estirdiğini savundu.

Nedim Yamalı, “Melih Bey çok büyük hizmetleri olan ve sadece Ankara’da değil, Türkiye’de de birçok belediye başkanına model bir belediye başkanı… Onun değişiminden sonra Mustafa Tuna da sıcak dokunuşlar yapan ve şehirde olumlu hava estiren bir belediye başkanımız oldu. Ankara’da desteğin 2014 yerel seçimlerinin çok üzerinde olduğunu gözlemliyoruz. Herkes 2019 çok zor geçecek diye düşünüyor. Biz 2019’un iyi geçeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.