Gökçek’ten olay paylaşım!

Gökçek’ten olay paylaşım!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimlerde Ankara’dan aday göstereceği ileri sürülen Melih Gökçek flaş bir paylaşımda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı sonrası Melih Gökçek, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği konuşulan Melih Gökçek, yaptığı paylaşımda AK Parti-MHP ittifakının sürmesi gerektiğini ifade etti.

Yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıklayan MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'i aday göstereceği iddiası siyaset arenasında bomba etkisi yarattı. İddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Melih Gökçek, AKP-MHP ittifakının bozulmaması çağrısında bulundu.

Melih Gökçek mesajında şu ifadelere yer vermişti:

"Yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti/MHP seçim ittifakının bozulmasına kimler seviniyor? Sevinenlere bakın. Yorumu rahat yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ittifak başarı getirmişti. Yerel seçim ittifakını yapalım, küresel ve yerli işbirlikçilerin oyununu bozalım."

gokcek-016.jpg

siyasetcafe.com

mhp-aday.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.