Gonca Vuslateri çark etti

Gonca Vuslateri çark etti

Genç oyuncu Gonca Vuslateri'nin gizlice evlendiği ortaya çıktı. Bir röportajında geçmişte 5-6 Amerikalı sevgilisi olduğunu söyleyen Vuslateri, 'Hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum' demişti.

Yeni yılın ilk evlilik haberi güzel ve sempatik oyuncu Gonca Vuslateri’nden geldi.

Genç oyuncunun bir süredir birlikte olduğu Edip Burak Ertoğan, Facebook hesabından ilişki durumunu Gonca Vuslateri ile “evlendi” olarak güncelledi.

"HİÇBİR TÜRK'TEN ÇOCUK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Gonca Vuslateri, daha önce verdiği bir röportajda erkekler ve ilişkilerle ilgili düşüncelerini dile getirirken şöyle konuşmuştu:

"Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor. Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep ABD'liydi. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Gonca Vuslateri, Gezi döneminde attığı tweetlerle ve kışkırtıcı paylaşımlarıyla vatandaşların tepki odağı olmuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.