Görev bekleyen Veysel Eroğlu'dan flaş açıklama! Yakında sürprizim olacak bekleyin

Görev bekleyen Veysel Eroğlu'dan flaş açıklama! Yakında sürprizim olacak bekleyin

Ak Parti Milletvekili Veysel Eroğlu memleketinde flaş açıklamalarda bulundu ve yakında bir sürprizinin olacağını söyledi. İşte ayrıntılar;

Seçimlerin ardından kurulan hükümette yer alamayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından sürpriz bir göreve getireceği ileri sürüldü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonu Afyonkarahisar’a giderek, AK Parti İl Başkanlığında bir toplantı düzenledi. Eroğlu burada yerel seçim startını verdi.

Toplantı sonrasında, Afyonkarahisar’ın yerel gazetesi Odak gazetesinin attığı, “Eroğlu’na ayıp ettiler” manşetini değerlendiren Eroğlu, “Sizin yaptığınız haber sayesinde Bakanlık yetkilileri hatadan döndüler. Bir şey söylemiyorum. Bekleyin, yakında size sürprizim olacak” diye belirtti.

Odak gazetesinden Ahmet Sarlık'ın haberine göre; Veysel Eroğlu’nun, “Sürprizm olacak” sözü sonrasında, AK Parti’nin 18 Ağustos’ta yapacağı kongrede, parti vitrininin yeniden şekilleneceği ileri sürüldü. Erdoğan’ın, kongreye sunacağı MKYK listesiyle, parti yönetiminde de geniş çaplı bir değişime gideceği, eski Bakan Eroğlu’nu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getireceği iddia edildi.

siyasetcafe.com

aksener-neden-ikna-oldu-siyasetcafe.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.