Görevden alınan CHP'li Başkan Aydın Düzgün'den sert tepki! 'Canan Kaftancıoğlu sen yalancısın'

Görevden alınan CHP'li Başkan Aydın Düzgün'den sert tepki! 'Canan Kaftancıoğlu sen yalancısın'

Görevden alınan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, görevden alma konusunda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu suçladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sona erdi, ancak CHP içerisinde çıkan tartışmalar sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "değişim" çağrısının ardından, 18 ilçe başkanı ile görüştüğü iddia edilmişti.

İlçe problemlerinin konuşulduğu belirtilen toplantıya katılmadığı öne sürülen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve ilçe yöneticileri, bu iddianın ardından kısa süre sonra CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

 

AYDIN DÜZGÜN: KAFTANCIOĞLU BAŞARAMADI, GÖREVİ GENEL MERKEZE DEVRETTİ


Söz konusu görüşmeden Canan Kaftancıoğlu'nun rahatsız olduğu iddia edilirken, CHP Beykoz ilçesi eski başkanı Aydın Düzgün yaptığı açıklamada görevden alınmaları konusunda Kaftancıoğlu'nun etkisi olduğunu öne sürdü.

 

Kayyum atandığını belirten Düzgün şunları söyledi:

 

"Çok değerli Beykoz kamuoyuna,

Altı yıla yakındır onurla, gururla ve şerefle yapmakta olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ilçe başkanlığımızdan, geçtiğimiz haftalarda bizi görevden almaya çalışan Kaftancıoğlu yönetimi her ne kadar bunu başaramamış ve eksik işlem yaptığı belli olmuş ise de eksik kalan görevden alma görevini genel merkezimize bırakmış ve bugün yapılan MYK toplantısında benim ve yönetim kurulu üyelerimizin görevlerine son verilmiştir. Genel merkezimizin kararı bizler için asıldır. Yarın görevimizi yerimize kayyum başkan olarak atanan Mahir Taştan'a devredeceğiz.

Beykoz'umuza ve Cumhuriyet Halk Parti'mize hayırlı olmasını dilerim."


DÜZGÜN: CANAN KAFTANCIOĞLU SEN YALANCISIN


Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Düzgün, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

"Canan Kaftancıoğlu SEN YALANCISIN Görevden alamadığın halde CHP genel merkezimize 'Aldım' diyerek yalan söyledin #YALANCISIN "


HAKAN KANPARA: BAŞARI BELGESİ İLE AYNI GÜN GÖREVDEN ALINMAMIZ İRONİK


Görevden alınan ilçe yöneticilerinden Hakan Kanpara ise kongreye kısa süre kala görevden alınmalarına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

 

"Seçimle gelenin seçimle gittiğini her mecrada savunan bizler, Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesi verdiğimiz, @CHPBeykozilce ilçe başkanlığındaki görevimizden başkan ve tüm yöneticiler olarak kongreye 45 gün kala bugün MYK kararıyla görevimizden alındık."

Seçimler sürecinde görev aldıkları için Teşekkür Belgesi gönderildiğini söyleyen Kanpara, "Bugün gelen başarı belgesi ile aynı gün görevden alınmamız… İroni" açıklamasını yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.