'Görmedim, üzgünüm' demişti! Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde yeni görüntüleri ortaya çıktı

'Görmedim, üzgünüm' demişti! Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde yeni görüntüleri ortaya çıktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafı tartışmaların ateşini fitillemişti. Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde olduğu görülen yeni bir fotoğrafı daha ortaya çıktı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programı sonrası seccade üzerindeyken çekilen fotoğrafı gündem olmuştu. O güne ait yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı.

 

"ÜZGÜNÜM, SECCADEYİ GÖREMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye basarken verdiği poz gündemden düşmüyor. Hükümet kanadından tepkilerin ardı arkası kesilmezken Kılıçdaroğlu ise yaptığı açıklamada, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN SECCADE ÜZERİNDE YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

 

CHP kanadı söz konusu fotoğraf hakkında ortamın kalabalık olduğunu ve o sıradaki fotoğraf çektirme telaşı nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun seccadeyi görmediği belirtilirken tartışmaları alevlendirecek bir yeni fotoğraf daha ortaya çıktı. Aynı dakikalarda ve aynı yerde çekilen fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basması dikkat çekti. 

 

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.JPG

 

ERDOĞAN'A SECCADE HEDİYE EDİLDİ

 

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da tepki gelmişti.

 

sadfxghj.JPG

 

Erdoğan, İstanbul Bağcılar'daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerini anımsatarak, "Bu 40 günde birileri seccadelerin üstüne ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı." şeklinde konuşmuştu.

 

"15 MAYIS'TA İNŞALLAH ŞÜKÜR NAMAZINI BU SECCADEDE KILABİLİRİZ"

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise Bağcılar Toplu Açılış Töreni'ndeki konuşmasının ardından Erdoğan'a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından seccade hediye edildi. Hediyesini göstermek için kaldıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil. 15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.