Gözaltına alınan CHP'li Başkan Bedrettin Gündeş'in teröristlerle fotoğrafları çıktı

Gözaltına alınan CHP'li Başkan Bedrettin Gündeş'in teröristlerle fotoğrafları çıktı

Mersin'de PKK'nın polisevine düzenlediği hain saldırı sonrasında başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş'in teröristlerle boy boy fotoğrafları ortaya çıktı.

Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine yönelik PKK saldırısı sonrası Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş ve belediye personeli 20 kişi gözaltına alınmıştı.

 

TERÖRİSTLERLE FOTOĞRAFI ÇIKTI


CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı olan Gündeş'in geçmişi terör izleriyle dolu olduğu ortaya çıktı.

 

e-003.JPG

 

Bedrettin Gündeş 1980'li yıllarda terör örgütü THKO üyeliğinden 4 yıl 6 ay hapis yattı. 2000'li yıllarda ise terör örgütü PKK ile iltisakı nedeniyle kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nde görev aldı.

 

ee.JPG

 

2009'da Akdeniz belediyesinde başkan yardımcısı oldu. Bu süreçte terör örgütü mensuplarıyla sık sık aynı karelere girdi. Astım hastası olan 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp örgüte teslim ettiği için tutuklanan DBP'li Metin İnce de Gündeş'in yan yana resim çektirdikleri arasında.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.