Gözler İphone 8 ve İphone 8 Plus Çevrildi Hangi Tarihte Satışa Çıkıyor?

Gözler İphone 8 ve İphone 8 Plus Çevrildi Hangi Tarihte Satışa Çıkıyor?

Apple' 12 Eylül tarihinde tanıtımını yapmış olduğu yeni telefonlarından iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye'de satış başlangıç ve ön sipariş tarihleri açıklandı. 

Uzay grisi, gümüş rengi ve yepyeni altın rengi seçenekleriyle, çoğaltılmış 64 GB ve 256 GB kapasiteli modeller şeklinde Apple.com ve Apple Store'larda ve ayrıca Apple Yetkili Satıcıları ve seçkin iletişim operatörlerinden kolaylıkla bulunabilecek. 

Yeni modeller, Türkiye'de 13 Ekim'de ön siparişe çıkıyor, 20 Ekim'de ise satışta olacak. Ön sipariş verebilir, 20 Ekim'de ise mağazalarda satışa çıkıyor.

KAPASİTE VE FİYATLAR

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; uzay grisi, gümüş rengi ve yepyeni altın rengi seçenekleriyle, çoğaltılmış 64 GB ve 256 GB kapasiteli modeller şeklinde, 699 ABD Doları (ABD) fiyatla, Apple.com ve Apple Store’larda ve ayrıca Apple Yetkili Satıcıları ve seçkin iletişim operatörlerinde kolaylıkla ulaşılabilecek (fiyatlar değişiklik gösterebilir)

Farklı renklerde deri ve silikon kılıflar dahil olmak üzere Apple tarafından tasarlanmış aksesuarlar 169 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Renk uyumlu metalik Lightning Dock’lar ise 229 TL fiyatla satış da olacak.

Apple’dan iPhone 8 veya iPhone 8 Plus satın alan tüm müşteriler mail kurulumunu, App Store’da yeni uygulamaların gösterilmesini ve daha çok içeriğe sahip olan, iPhone’larını özelleştirmelerine yardımcı olacak ücretsiz Kişiye Özel Kurulum’dan Apple Store’larda veya online olarak faydalanabilir.

iPHONE X NE ZAMAN ÇIKACAK?

Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları’nda müşteriler iPhone X’u 27 Ekim Cuma gününden itibaren sipariş yapabilecek ve 3 Kasım Cuma gününden itibaren satışa çıkmış olacak.

iPhone X'un Türkiye'ye geliş tarihi net olmamakla birlikte kasım sonunda ön siparişe çıktığı aralık ortasına kadar satışa çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.