Grup seksi kabul etmeyince...

Grup seksi kabul etmeyince...

Bir şirkette çalışan 2 genç kadın patronlarının üçlü seks talebini kabul etmeyince..

İngiltere'de yaşayan Ukrayna asıllı 29 yaşındaki Anna Mazover ile 24 yaşındaki Diana Nicholl-Pierson, patronları Darren Scott’dan ahlaksız teklif alınca durumu polise iletti. Ancak 2 genç kadın işlerinden çoktan kovulmuştu. Çünkü şirkette yönetici konumunda çalışan kadınlar 55 yaşında ve evli olan Scott’ın üçlü grup seks isteğini geri çevirdi.


'PERFORMANSLARI YETERSİZ'
 
Üstelik tacizci patron genç kadın çalışanlarını kovarken performanslarının yetersiz kaldığını bu sebeple onlar kovduğunu söyledi. İyice çileden çıkan kadınlar şimdi eski patronlarından söz konusu taciz ve haksız işten çıkarma sebebiyle 100 bin pound talep ediyor.

Tacize uğrayan iki kadından biri olan Anna Mazover daha işteki ilk gününde patronu tarafından sözlü tacize uğradığını söyledi. Genç kadının iddiasına göre Darren Scott kendisine "Mükemmel bir vücudun var. Çok seksisin. Bir striptiz kulübünde çalışmayı hiç düşündün mü?" gibi sözlü tacizlerde bulundu.

HEDİYELER ALACAĞINI SÖYLEMİŞ 
 
Aynı gün kuzey Londra’daki lüks apartman dairesinde kendisiyle seks yapmasını isteyen Darren Scott genç kadından sevgilisi olmasını da istedi. “Artık striptiz kulüplerindeki kadınlarla gece geçirmekten, sabah yalnız uyanmaktan bıktım. O yüzden lütfen benim partnerim ol” diyen Darren Scott genç kadına bir sürü pahalı hediye alacağını hiçbir şeye ihtiyacı olmayacağını da söyledi.

TEKLİFİNİ REDDEDİNCE İŞTEN ATTI
 
Ancak tacizci patron söz konusu evde Anna Mazover ve Diana Nicholl-Pierson’a üçlü seks teklif edince işler iyice karıştı. Eğer istediğimi yaparsanız kolaylıkla başarılı olacak ve şirkette yükseleceksiniz diyen adam teklifi reddedilince de 2 kadını da işten attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.