Grup Yorum üyesi için çağrıda bulunan Mahsun Kırmızıgül'e MHP'den sert tepki!

Grup Yorum üyesi için çağrıda bulunan Mahsun Kırmızıgül'e MHP'den sert tepki!

Terör örgütü DHKP-C sempatizanı Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için paylaşımda bulunan Mahsun Kırmızıgül'e MHP'den tepki geldi.

Mahsun Kırmızıgül, ölüm orucunda olan Terör örgütü DHKP-C sempatizanı Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşımında bulundu.

Kırmızıgül, Grup Yorum’un konser yasaklarının son bulmasını İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın Twitter hesaplarını etiketleyerek talep etti.

Kırmızgül paylaşımında 'Elindeki silah değil bir enstrüman. 1985 yılından beri müzik yapan Gurp Yorum”un talepleri karşılanmalı. Müzik susmamalı. İbrahim Gökçek ölmesin yaşasın.' dedi.

 

 

MHP'DEN SERT TEPKİ GELDİ

 

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı ve Türkgün yazarı Yıldıray Çiçek, Mahsun Kırmızıgül’ün İbrahim Gökçek için yaptığı çağrıya tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Çiçek, Kırmızıgül için “sahte” derken “Herkes Ramazan ayında Allah için oruç tutarken, terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm oruçu tutuyor sahte Mahsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Çiçek devamında “Herkes Ramazan ayında Allah için oruç tutarken,terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm orucu tutuyor sahte Mahsun? Siciline bakarsan elinin sadece enstrüman tutmadığını anlarsın. Gerçi anlamadan sahip çıkacak değilsin. Filmi,müziği bıraktın örgütlere sardın” diye belirtti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.