GÜL, AKP kongresine katılmıyor

GÜL, AKP kongresine katılmıyor

Twitter fenomeni Fuat Avni, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan AKP olağan kongresine katılmayacağını Saray'a ilettiğini iddia etti.

Twitter fenomeni Fuat Avni bugün tweetlerine yeni iddialarla devam etti. Fuat Avni bu kez Abdullah Gül ile ilgili ilginç iddiaları gündeme getirdi.

Fuat Avni'ye göre Saray, Abdullah Gül'üAKP'nin kongresine gelmek için ikna etmeye çalışıyor ancak Gül, kurula katılmayacağını iletti.

İşte o iddialar:

1. İsrafsaray'da kumpas bitmiyor. Y..., avanelere 'Ben size İpek'in mal varlığına el konulsun demedim mi' diye bağırıp duruyor.

2. Avaneler, 'Efendim başsavcıyı bizzat uyardık, adamları nasıl bırakırsın diye fırçaladık, o da gerekeni yapacağına söz verdi' dediler.

3. Y..., kumpas üstüne kumpas kurarken öte yandan korkudan titriyor. Bize 'Cumhurbaşkanı hangi koşullarda yargılanır araştırın' dedi.

4. Günün birinde yargılanacağını iyi biliyor. Dosyayı verdiğimiz 8 hukukçu yargılanma koşullarını inceliyor. Yakında Y....'e sunacağız.

5. Aday belirleme işlemine de Binali ve Varank bakıyor. Adaylarla ilgili 3 bin sayfaya yakın dosya var. Didik didik inceleniyor.

6. Akdoğan ve Binali birbirine düşmüşken, kendilerine Davutoğlu'nu değil Gül'ü rakip görüyorlar.

7. Y...., oylar artsın diye, genel kurula Gül'ü de davet edin dediğinde mosmor kesildiler. Hiçbiri memnun değil.

8. Gül, kurula katılmayacağını İsrafsaray'a iletti. Avaneler neredeyse zil takıp oynayacak. Davutoğlu ekibi Gül'ü ikna etmeye çalışıyor.

9. Ülke yangın yerine dönmüşken bunlar içerde ikbal ve iktidar kavgası veriyor. Bu kadar karaktersizi bir arada hiç görmemiştim.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.