Gül ve Babacan’ın “huzuru” fena kaçtı: Genel Başkanlığa flaş aday

Gül ve Babacan’ın “huzuru” fena kaçtı: Genel Başkanlığa flaş aday

Ali Babacan’ın kuracağı iddia edilen Huzur Partisi’ne ADASİD Başkanı İş adamı Levent Kuloğlu adaylığını açıkladı.

AK Parti’den istifa eden Ali Babacan’ın kuracağı söylenen yeni partinin adının Huzur Partisi olacağı ifade ediliyordu. Ancak; iş adamı Şükrü Derici Marka ve Patent Enstitüsü’ne müracaat ederek Huzur Partisi adını kendi üzerine tescil ettirdiğini açıklamıştı.

İş adamı Şükrü Derici Abdullah Gül’ün arka planda forse ettiği Ali Babacan’ın yeni parti çalışmalarına tepki göstermiş ve yaptığı açıklamada Huzur Partisi’nin isim hakkını kimseye vermeyeceğini ifade ederek, “Gitsinler Reis ile anlaşsınlar” demişti.

Ali Babacan’ın yeni parti hareketine karşı iş dünyasından da karşı sesler çıkmış ve ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu siyasetcafe.com’a yaptığı açıklamada Türkiye’nin istikrara muhtaç olduğunu ifade ederek, yeni parti çalışmalarının tehlikeli ve sağlıksız gördüklerini açıklamıştı.

Patent Enstitüsü’nden Şükrü Derici’nin beyanı üzerine bir açıklama gelmiş ve Huzur Partisi adının kendi üzerine tescil işleminin iptal ve reddine karar vermişti.

huzurpartisi.jpg

KULOĞLU’NDAN FLAŞ ÇIKIŞ

Patent Enstitüsü’nün almış olduğu kararı değerlendiren ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu, iş dünyasının huzur ve istikrar beklediği bu dönemde Gül, Davutoğlu ve Ali Babacan’ın yeni parti çalışmalarının tam bir felaket ve ifsat girişi olduğunu ifade ederek; “Patent Enstitüsü’nün bu kararını çok iyi düşünmek lazım. Alınmış bir kararı nasıl ve hangi haklarla iptal edip reddediyorlar. Buradaki yapılanmanın gerçek anlamda gözden geçirilmesinin oldukça zaruri olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘tam bir metastaz yapmış’ dediği FETÖ’nün buralarda hangi hesaplarla hareket ettiğine dikkati çekmek istiyorum” dedi.

leventkuloglu-001.jpg

“GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIĞIMI KOYUYORUM”

Babacan’ın kuracağı iddia edilen Huzur Partisi’nin isim hakkının İş adamı Şükrü Derici’de olduğuna vurgu yapan ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu ve Türkiye’nin gerçek anlamda “milli merkezi” olan Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılmasının her anlamda Türkiye için büyük önem arz ettiğini de söyledi.

Kuloğlu, siyasetcafe.com’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı ile yakalanan huzur, güven ve istikrar ortamının muhafazası için ifsat ve fitne oluşumlarına karşı ben de o zaman taşın altına elimi koyuyorum ve gerçek anlamda Türkiyemizin huzur ve istikrarı için Huzur Partisi’nin Genel Başkanlığı’na adaylığımı koyuyorum. Ülkemizin geleceğine dinamit koymak isteyen oluşumlara geçit vermemek için bu uğurda ne gerekirse yapacağım.”

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.