Gülben Ergen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine neden katılmadı?

Gülben Ergen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine neden katılmadı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinliği kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından verilen kabul törenine birçok kesimden ünlü isimler akın etti. Davetli olmasına rağmen Gülben Ergen davete katılması.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliği kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da bir kabul töreni düzenledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen kabul törenine ünlü isimlerin akın etti. Ancak davette Gülben Ergen'in olmaması kafaları karıştırdı.

 

gulben-ic-1.JPG

 

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Kabul törenine Orhan Gencebay, Engin Altan Düzyatan, Acun Ilıcalı, Kibariye, Burcu Esmersoy, Eser Yenenler, Demet Akalın, Okan Kurt, Oğuzhan Koç, Reynmen, Nihat Hatipoğlu, Esra Erol, Yonca Evcimik, Nihat Doğan ve Ümit Besen gibi ünlü isimler katıldı.

 

gulben-ic-2.JPG

 

GÜLBEN ERGEN KATILMADI

Yıllardır Erdoğan'ın verdiği her davete katılan Gülben Ergen'in dün akşam düzenlenen davette olmaması ise dikkat çekti. Ergen'e ünlü isimlere gönderilen davetiyenin gidip gitmediği ise henüz bilinmiyor.

 

gulben-ic-3.JPG

 

İMAMOĞLU'NA VERDİĞİ DESTEK GÜNDEME GELDİ

Gülben Ergen 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu destekleyerek "Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu. İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun." demişti.

 

 

gulben-4.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.