Gülen ile Koç'un ses kaydı yayınlandı

Gülen ile Koç'un ses kaydı yayınlandı

Fethullah Gülen'in Mustafa Koç ve ünlü işadamlarıyla görüşmeleri internete düştü

İnternete sızdırılan ses kayıtlarına şimdi de Fethullah Gülen'in telefon görüşmeleri eklendi.Fethullah Gülen'in birçok önemli kişi ile yaptığı görüşme, soundcloud.com adlı sitede yayınlandı.

 

Mustafa Koç ile ilgili yapılan görüşmede Fethullah Gülen, Mustafa Koç'a yapılan vergi denetimleri ile ilgili "Bir şey yapamazlar" diyor ve temaslarla ilgili "büyük patron bilmesin" ifadesini kullanıyor.

 

Gülen'in iş adamlarının kurduğu TUSKON'dan yapılan aramada çeşitli konularda Fethullah Gülen'den izin isteniyor.Konuşmanın bir bölümünde Mustafa Koç'un kendilerine sponsor olduğu vurgulanırken araya giren Fethullah Gülen, "Hükümet onlara müfettiş falan göndermiş. Bir sıkıntıları var mı? Bir sıkıntıları varsa haberimiz olsun. Ona bir şey yaptırmayız" diyor.


Arkasından da sıkı sıkı talimat veriyor, "Bunlarla ilişkimizden büyük patronun haberi olmasın" Burada kast edilen kişi Başbakan Tayyip Erdoğan.

Gülen, Afrika'daki bir petrol işine KOÇ grubunu ortak alıp almama konusunda da, "Şimdilik onları değil başka bir grup bulalım." cevabını veriyor.


Arayan kişi attıkları adımların takip edildiğini anlattığında Fethullah Gülen, "Takip ederler kendinize dikkat edin" uyarısında bulunuyor.
Son bölümde işadamı Mahmet Nazif Günal'la ilgili bir sıkıntıyı çözdüğünü belirtilor.

Bu görüşme dışında  "Kasım 2013 FG Turgay Ciner Ve Ali Sabancıya Talimat, Ekim 2013 FG Mustafa Koç, Takip - Sponsor - TUSKON, Aralık 2013 FG Bank Asya Talimatı/ BDDK'da adamlarımız var, FG Thy Para Çekmesi" başlıkları ile telefon görüşmeleri internete yüklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.