Gülen ile konuşan 'abi' hesaba çekildi

Gülen ile konuşan 'abi' hesaba çekildi

Fethullah Gülen'in arayarak her konuyu soran ve bazı isimlerin deşifre olmasına neden olan TUZKON Genel Sekreteri Pensilvanya'ya çağrıldı

Fethullah Gülen'e ait telefon dinlemelerinde bir çok iş adamı ve cemaatin önemli bağlantılarını açık eden TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay, kayıtların ortaya çıkmasının ardından acil olarak Pensilvanya'ya çağrıldı.

 

KABAK ONUN BAŞINA PATLADI


Konuşmalarda açık olarak Gülen'e Mustafa Koç, Ali Sabancı, Turgay Ciner, Mehmet Nazif Günal gibi isimlerin cemaat ile olan ilişkilerini anlatan, Koç'a giden ananaslardan bahseden ve Uganda'daki petrol rafineri ihalesini Koç'a vermek için Gülen'den izin isteyen Günay'ın dinlemelere takılması üzerine cemaat, Günay'dan bir rapor istedi. Günay'ın telefonundan dinlenmiş olabileceklerinden şüphelenen cemaatin ağır topları, Günay'ı acil olarak Pensilvanya'ya çağırarak TUSKON Genel Sekreteri'nden dinlemeler konusunda malumat aldı. Cemaatin önde gelenlerinin Günay'a şu soruları yönelttiği öğrenildi: Telefonun dinlendiğini biliyor muydun? Ananas meselesini neden söyledin? İşadamlarının ismini neden verdin?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.