Gülen'e ağlayarak şiir okuyan o isme AK Parti'den başarı ödülü!

Gülen'e ağlayarak şiir okuyan o isme AK Parti'den başarı ödülü!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e yazdığı şiirini Gülen’in önünde ağlayarak okuyan ve sonraki yıllarda FETÖ’cülükten tutuklanan Mücteba Kılıç'a AK Parti tarafından başarı ödülü verildi.

15 Temmuz darbesi sonrası FETÖ’cülükten tutuklanan ve sonrasında itirafçı olarak serbest kalan, üniversite yıllarında ise FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e yazdığı şiirini Gülen’in önünde ağlayarak okuyan isme AK Parti’den başarı sertifikası verildi.

(DSİP) Devrimci Sosyalist İşçi Partisi üyesi olan Mücteba Kılıç 2016 yılında yapılan FETÖ operasyonu kapsamında tutuklandı.

FETÖ üyeliğinden 26 ay hapis yattı. Yargılandığı davada etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı oldu. 100’den fazla örgüt mensubunun ismini veren Kılıç tahliye edildi. AK Parti’nin yeni siyasetçi yetiştirmek için açtığı Siyaset Akademisi’ne Mücteba Kılıç da başvurdu. Müracaatı kabul edilen Kılıç, pandemi nedeniyle uzaktan ders aldı. Dersleri başarıyla verdiği için sertifika almaya hak kazandı.

 

ÜST DÜZEY DEVLET BÜYÜĞÜNÜN DANIŞMANI ARAMIŞ

 

Mücteba Kılıç AK Parti Siyaset Akademisi’nden aldığı Başarı Sertifikasını sosyal medya hesabından paylaşırken “FETÖ’yü ve dolayısıyla çöp kovasına isimsiz ihbar mektubu bırakıp beni ihbar eden, suyu bulandıran, tavşana kaç, tazıya tut diyen kumpasçı pislikleri rahatsız edecek birkaç müjde vermek istiyorum. Kullandığım antidepresan haplar işe yaradı. Bayılmalar sona erdi. 28 Aralık’ta kendimi yakma düşüncesi yok oldu. Çünkü bir üst düzey devlet büyüğünün danışmanı beni arayıp ‘geçmiş olsun, Allah şifa versin” ifadelerini kullandı.

 

 

Kılıç, paylaşımını ‘teşekkür’ mesajıyla bitirdi ve şunları yazdı:

 

''Titreme nöbetleri bitti. Çünkü çok güzel bir haber aldım. Şimdi onu yazıyorum. Bayılma ve titreme nöbetlerim bitti. Çünkü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı adıma düzenlenmiş Başarı Sertifikası aldım! @tcbestepe @RTErdogan @Akparti @avhamzadag teşekkür ederim. Allah bir kapı kaparsa bin kapı açar diyen Hz. Muhammed çok haklı! Habire bayılıp duruyorum herhalde ömrüm bitti derken, devletin elimden tutması neyle açıklanabilir ki.''

 

mm.jpg

 

GENÇ SİVİLLER’DE DE O İSİM VAR

 

Türkiye’de bir dönem çok etkin olarak faaliyet gösteren, ”YETMEZ AMA EVET” kampanyasının başını çeken, ismi hep SOROS ile anılan ve ABD fonları ile SOROS tarafından finanse edildiği iddiaları hiç gündemden düşmeyen GENÇ SİVİLLER yapılanması ile de Mücteba Kılıç’ın bağlantısı söz konusu.

Dönemin Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı James Glossman ve Siyaset Planlama Yetkilisi Jared Cohen’in övgüler yağdırıp New York’ta ABD destekli ve finansmanlı özel konferanslara çağırdığı GENÇ SİVİLLER yapılanmasının avukatlığını yapan isim de yine aynı Mücteba Kılıç.

 

mmmm-002.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.