Gülen'in ses kaydında neler var?

Gülen'in ses kaydında neler var?

Dün akşam saatlerinde FETÖ elebaşı Gülen'in ve çevresindekilerin ses kayıtları olduğu iddiasıyla yayınlanan bazı kasetlerde hangi konuşmalar yer alıyor?

Fethullah Gülen'e ve ona yakın isimlere ait olduğu iddia edilen ses kayıtları Türkiye gündemini yerinden oynattı. Hür Haber'in yasalar elvermediği için yayınlayamadığı fakat Youtube üzerinden izlenebilen bu kasetlerde hangi konuşmalar geçiyor?

Gülen ve TUSKON'dan bir ismin geçtiği bu kayıtlarda Türkiye'de tüm demokratik kazanım ve istikrarı, kansız barış sürecini bitirecek konuşmaların yer aldığı iddia ediliyor. Kayıtlarda konuşan isimlerin cümlelerini Twitter'da @GizliArsiv kullanıcısı şöyle başlıklandırdı. İşte konuşmalarda geçen başlıklar

VEKİLLERİN İSTİFA ETTİRİLMESİ

Artık İpler koptu. İdris Bal gibi yapsınlar. Diğerleri de aynısını yapsın. Operasyon bize ait gibi gösterilmesin. Ankara'da 3 bin dershane hareket halinde.

OPERASYONDAN SONRA DAVET EDELİM!

Koç'a tesbih verdik. Hörmetlerini iletti. Operasyondan sonra davet edelim. Toplantılardan sonuç alıyoruz. İktidarın adamları. Yazarlar iki yüzlü ükela. Zafer büyük Ağa'nın yanında.

KABİNEYİ YIKIP, BİZ BELİRLEYECEĞİZ

Bütün kabineyi yıkacağız. 78 Milletvekilini ayıracağız. Lobilerle bağlantımız hazır. Bakanları milletvekillerini biz seçeceğiz. Bütün senaryolar artık bizim. İbnenin biri bişey der. Taşı, tuzluğu koysam milletvekili olur.

MUHALEFET YANIMIZDA, YILBAŞINDAN ÖNCE BİTİRİRİZ!

Yeni Parti hazır. Hizmetin oyu yüzde ? . Yılbaşından önce bitiririz. En tepedeki adamla görüştüm. O kadar çok şey biliyorum ki. Kasetin kaynağı içeriden. Muhalefet yanımızda.

ÖCALAN'A S.TİR DİYORLAR, ÇATIŞMALI DÖNEM GELİYOR

ABD ve İsrail yanımızda. Öcalan'a s.ktir diyorlar. Barzani bertaraf edilecek. Türkiye aptal. Geri adım yok. Bertaraf edeceğiz.

BENİM SEVDİĞİM ÜLKE DE DESTEKLİYOR

Sosyal medya kullanıcılarını şoke eden diğer bir konuşmada ise, Süleyman isimli şahıs, ABD'de yapılacak olan Kürt Kongresi'nden bahsediyor, bu kongreyi ABD'nin ve kendisinin Güney'de sevdiği ülkenin desteklediğini söylüyor. Twitter kullanıcıları "benim sevdiğim ülke"den kastın "İsrail" olduğu yönünde yorumlar yaptı.

NOT: Özel Hayatın gizliliği ihlali suçlarına ilişkin yasal sorumluluk nedeniyle ses kaydı ve dökümleri Siyasetcafe olarak yayınlayamıyoruz. Yayınlayan kaynaktan dinlemek için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.