Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı, sosyal medya yıkıldı!

Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı, sosyal medya yıkıldı!

Gülşen, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali kapsamında verdiği konserde LGBT bayrağı açtı. Bayrak için "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız" diyen şarkıcı daha sonra konserine devam etti.

Gülşen, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali kapsamında konser verdi. Seyirciler arasından verilen LGBT bayrağını sahnede açan Gülşen, "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız" dedi. Öte yandan seyircilerden de LGBT bayrağı açanlar oldu.

 

'Rahatsız olan arkaya gitsin'


Arkadaki seyirciler ise havada sallanan bayraklar nedeniyle konseri izleyemediklerini söyleyince kavga çıktı.

Kavgayı gören Gülşen araya girerek, "LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin" dedi.

Daha önce de bayrak açmıştı

Gülşen, LGBTIQ+ Onur Haftası'na denk gelen konserinde gökkuşağı renklerinde bayrak açmıştı.


Gülşen, konser esnasında dinleyicilere, "Renklerimizi göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz. Biz belirleriz ne istiyoruz, ne yapacağız, neyi seviyoruz, ne olmak istiyoruz hangi renkteyiz... İşte biz oyuz... Buna başkası karar veremez" diye konuşmuştu.

Erdoğan'a yanıt


Gülşen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şubat ayında partisinin Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep-Iğdır 7’nci olağan il kongrelerindeki “LGBT, yok böyle bir şey. Bu ülke millidir, manevidir” ifadesine sosyal medya hesabındaki paylaşımlarla tepki göstermişti.

Gülşen’in Instagram hesabında yer alan gönderilerin ilkinde, 2018 yılında Şanlıurfa’da abisi ve dayının istismarına maruz kalan 14 yaşındaki çocuğun ifadeleri hatırlatarak, “Şanlıurfa’da 14 yaşında kız doğum yapıyor. ‘Babası kim?’ diye soruyorlar. ‘Ya abim ya dayım, ikisi de bana tecavüz etti’ diyor. Allahtan kızın dayısı ile abisi eşcinsel değil. Yoksa ortalık ayağa kalkardı!” demişti.

Bir diğer paylaşımda ise “LGBTİ+, var böyle bir şey” ifadeleri yer almıştı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.