Gülşen'in cezaevindeki ilk isteği belli oldu!

Gülşen'in cezaevindeki ilk isteği belli oldu!

İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'in cezaevine girdikten sonraki ilk isteği belli oldu.

Şarkıcı Gülşen İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklandı.

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde bulunan Gülşen, önceki gece saat 22.00'da tutuklanmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre normal şartlarda cezaevine gelenlerin ilk günlerini geçirdikleri karantina koğuşuna koyulması gereken Gülşen, kendi isteğiyle, tek kişilik koğuşta kaldı.

Gülşen’in cezaevine getirildiği saat mesai dışında olduğu için, kantin kapalıydı. Gülşen için kantin açtırıldı. Gülşen kendisi için temizlik maddeleri aldı.

 

İLK İSTEĞİ KİTAP OLDU


Gülşen’i cezaevinde geçirdiği ilk gecenin ardından sabah müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu ve avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran ziyaret etti. Avukatı aracılığıyla cezaevi yönetimine ilk dilekçesini de yazan şarkıcı, cezaevi kütüphanesini kullanmak ve kitap almak istediğini belirtti. Görüşmenin ardından açıklama yapan avukat Gülsaran “Gülşen’in durumu gayet iyi” dedi.


NE OLMUŞTU?


Gülşen nisanda verdiği bir konserde, “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir videonun gündem olmasının ardından tutuklanmıştı. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.