Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a yönelik ahlaksız ifadelerine tepkiler çığ gibi!

Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a yönelik ahlaksız ifadelerine tepkiler çığ gibi!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkındaki iddialarına ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki topladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik ahlaksız ifadeleri Türkiye gündemine oturdu.

Millet İttifakı'nın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaptığı açıklamada, "Altılı Masa’nın kurmaylarına soruyorum. Sizi, “tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız” demekten alıkoyan şey nedir? Said-i Nursi denen adamın müridi olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete sızmasına göz yuman diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu?" demişti.

Özdağ'a sosyal medya hesabından yanıt veren Gültekin Uysal, "Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı.

 

dcdccdd-001.JPG

 

Uysal'ın açıklamasında "istismara uğramış çocuk" benzetmesi yapması çok büyük tepki çekti. Bir parti genel başkanının başka bir parti başkanına bu şekilde mesnetsiz yakıştırmalar ve ahlak dışı ifadeler kullanması binlerce sosyal medya kullanıcısının da tepkisini çekti.

 

İşte o tepkilerden bir kaçı;

 

dfg-001.JPGteeee.jpgtepki-001.jpg

aaaaaaaaaaaa-006.JPGaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-001.JPG

 

AHLAKSIZ SÖZLERİ TEPKİ ÇEKİNCE ÖZÜR DİLEDİ

 

Gültekin Uysal tepkilerin ardından paylaşımını sildi. Ancak paylaşımını silmesi tepkilere engel olmadı. Çığ gibi tepkilerin ardından Uysal bir de özür mesajı paylaştı.

 

ozur.JPG

 

MEMLEKET PARTİSİ'NDEN ÖZDAĞ'A DESTEK GELDİ

 

Gültekin Uysal'ın ahlaksız ifadelerinin ardından Memleket Partisi'nden Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a destek mesajı geldi.

 

memleket.JPG

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.