Gündemi sarsacak açıklama: İmamoğlu 3 ay sonra istifa edecek!

Gündemi sarsacak açıklama: İmamoğlu 3 ay sonra istifa edecek!

Zorlu bir seçim sürecinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu hakkında çok flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre İmamoğlu'nun Mart ayında istifa edeceği öne sürüldü.

Ekrem İmamoğlu ile ilgili gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili konuşan Süleyman Özışık, çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Ulusal Kanal'da Sinem Fıstıkoğlu ile Hafta Sonu programına konuk olan gazeteci, Süleyman Özışık, Şehir Üniversitesi arsasıyla ilgili, Bu arsa hazinenin malı, dolayısıyla milletin malı. Ahmet Davutoğlu milletin malını kurucusu olduğu vakfa hibe ediyor." "Sayın Cumhurbaşkanı'nın dolandırıcılık dediği mesele burada başlıyor.

Devletin arsasını ipotekli göstererek Halk Bank'a gidiyor ve Halk Bank'a kredi başvurusunda bulunuyor. 370 milyon kredi alınıyor. Ben Halk Bank yönetimiyle de görüştüm bugüne kadar 11 defa masaya oturmuşlar ve mart ayından beri üniversite bu parayı vermiyor. ifadelerini kullandı.

 

" GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA "

Ekrem İmamoğlu'nun Mart ayında istifa edeceğini iddia eden Süleyman Özışık, Mart ayında bu yarış kızıştığında sayın Ekrem İmamoğlu'nun 'evet ben CHP Genel Başkanlığına oynuyorum' demesi Türkiye'nin erken seçime gitmesi ve İmamoğlu'nun 'ben Cumhurbaşkanı adayıyım' demesi çok muhtemel İfadelerini kullandı.

Kulislerde, İmamoğlu'nun Mart ayında istifa edeceği söylentileri de konuşulmaya başlandı.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN Mİ HAZIRLANIYOR?

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için hazırlandığı iddiaları da daha ilk günden beri konuşulan bir konu. Daha önce, Muharrem İnce'nin "tekrar aday olacağım" diye açıklama yapmasına, İmamoğlu'nun basın danışmanı tepki göstererek, "Mekanın yeni sahibi var" paylaşımını yaparak İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağı işaretini vermişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum