Güntekin Onay ve Melih Gökçek arasında büyük polemik! 'Bu ülke senden tiksiniyor'

Güntekin Onay ve Melih Gökçek arasında büyük polemik! 'Bu ülke senden tiksiniyor'

Filenin Sultanları, Sırbistan’ı yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Melih Gökçek, milli yıldız Ebrar Karakurt’u hedef göstererek ”Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı.” dedi.Güntekin Onay, Gökçek’e adeta ateş püskürdü.

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, milli yıldız Ebrar Karakurt için ''Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı'' ifadelerini kullanmasına ünlü yorumcu Güntekin Onay tepki gösterdi.

Onay, Gökçek’e “Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez.” dedi.

Melih Gökçek yaptığı açıklamada, “Bayanlar Türk Milli Voleybol Takımı’nın Avrupa şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Türk sporuna son on senedir satın cumhurbaşkanımızın katkıları dolayısıyla hemen her branşta gelen şampiyonluklar dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz. Not: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı.” ifadelerini kullandı.

Yorumcu Güntekin Onay, Gökçek’e, “Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez. Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık! Yeter, Sayın Gökçek!” dedi.

Gökçek’e sert ifadelerle yüklenen Onay, “Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bir açıklarsan çok mutlu olacağız? Hadi bekliyoruz! Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin?” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.