Güzellik fuarında mucize teknolojiler

Güzellik fuarında mucize teknolojiler

CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Kozmetik, güzellik ve sağlık sektörlerinin aynı platformda buluştuğu fuarda 400’ün üzerinde marka güzelliğin teknoloji ile uyumuna dair örnekler sergiledi.

22 Eylül’e kadar devam edecek olan fuarda, gençleştiren mucize teknolojik ürünlere dair örnekler büyük ilgi çekiyor. Genç görünmek isteyenlerin adeta akın ettiği fuarda ziyaretçiler profesyonel makyajdan estetiğe kadar güzelliğe dair 400’ü aşkın markanın ürünlerini aynı anda görme fırsatı yakalıyor.

 

 

İkinci gün fuarda, estetik ve kök hücre konuları da ele alındı. Uzman Diyetisyen Merve İlter’in “Cildimize iyi gelen besinler” hakkında merak edilenleri açıkladığı oturumunun yanı sıra Mezoterapi Derneği’nin kurucu hekimlerinden Doç. Dr. Şule Güçlü Şakrak da “Ciltte Yaşlanma Yönetimi” başlıklı bir sunum yaptı. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Teymur ise “En son trend Anti aging'de cerrahi yaklaşım ve kök hücre” konularını gündeme taşıdı.

 

Yerli firmaların yanı sıra Almanya, Brezilya, Bulgaristan, Fransa, Hindistan, İsrail, İspanya, İtalya, Pakistan, Polonya, Tayland, Tayvan ve ABD’nin de bulunduğu ülkelerden ünlü markaların katıldığı fuarı binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.