Haberimiz üzerine Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü harekete geçti!

Haberimiz üzerine Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü harekete geçti!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere hakaret ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Üniversiteden Bozkurt hakkında açıklama geldi.

Önceki gün Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere hakaret ettiği görüntüleri ilk kez Siyasetcafe olarak ortaya çıkarmıştık.

Kırıkkale ve İstanbul Aydın Üniversitelerinde de Hukuk Fakültesi dekanlığı yapmış olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere hakaret ettiği görüntüler büyük ses getirmişti.

Ortaya çıkan görüntülerde Bozkurt, 'Diğer fakültelerde olduğu gibi bizde de final sınavları ödev şeklinde olsun' diye tweet atan üniversite öğrencilerinin isimlerini canlı derste tek tek sayıyor ve bu öğrencilere 'Bunlar ahlaksız, terörist, gerizekalı kimselerdir.' diyerek hakaret ediyor.

Öğrenciler ise attıkları tweetlerde 'Üniversitede diğer fakülteler ödev şeklinde bu sınavları yapıyor bize neden kameralı sınav yapıyorsunuz, üniversitenin sistemi iyi çalışmıyor, sınav anında kısa bir süre içinde cevapları bir çok arkadaşımız yüklemeyi başaramadı, internet ara sıra kesiliyor ve biz mağdur oluyoruz, biz de final sınavlarını ödev şeklinde yapalım.' diyerek mağduriyetlerini dile getiriyor.

 

ÜNİVERSİTE HAREKETE GEÇTİ

 

Haberimizin gündem olmasının ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi bir duyuru yayınladı.

Duyuruda Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt hakkında gerekli sürecin başlatıldığı duyuruldu.

 

İşte o duyuru:

 

hukuk.JPG

 

İşte Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere hakaret ettiği o görüntüler: 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.