Hadi Özışık kardeşi Süleyman Özışık'ın yakalandığı hastalığı açıkladı! 'Artık kına yakabilirsiniz'

Hadi Özışık kardeşi Süleyman Özışık'ın yakalandığı hastalığı açıkladı! 'Artık kına yakabilirsiniz'

İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık'ın kansere yakalandığını duyurdu.

İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, YouTube kanalından yaptığı canlı yayında kardeşi Süleyman Özışık'ın kansere yakalandığını duyurdu.

Hadi Özışık'ın yayınına katılan Süleyman Özışık yaşadığı tüm süreci anlattı. Süleyman Özışık, yaklaşık 2,5 yıldır tedavi gördüğünü, yaşadığı çeşitli sıkıntılar sebebiyle hastalığının giderek arttığını belirtti.

 

Hadi Özışık, kardeşinin kansere yakalandığını şu sözlerle anlattı:

 

“Güzel haber beklediğimiz bir hastalıktan kötü haberler aldık. Süleyman’ın muayenesini yapan doktor tüm gerçekleri hem benim hem Süleyman’ın yüzüne haykırdı. İlk duyduğumda hastane başıma yıkıldı diyebilirim. Dua etmekten elime başka bir şey gelmiyor. Geçen video çektiğimde “Süleyman size ne yaptı” dediğimde bazı şeref yoksunları sosyal medyada adeta kına yaktı. Şimdi onlara sesleniyorum. Artık kına yakabilirsiniz çünkü Süleyman Özışık yaşadıklarından ötürü maalesef kansere yakalandı.”

 

NE OLMUŞTU?

 

Sedat Peker'in paylaştığı videolarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialarının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in yaptığı açıklamada Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını öne sürmüştü. İddianın merkezinde yer alan Hadi Özışık yaptığı açıklamada, "Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir" ifadelerini kullanmıştı.

Konu üzerine Twitter hesabından Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaşan Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan görüşmesini yayınlayarak, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" ifadelerini kullanmıştı.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.