Hadi Özışık ortaya çıktı! Peker'in ses kaydını yayınladı

Hadi Özışık ortaya çıktı! Peker'in ses kaydını yayınladı

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in görüntülü görüşmesini yayınladığı Hadi Özışık, Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile ilgili söylediklerinin ses kaydını paylaştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in görüntülü görüşmesini yayınladığı gazeteci Hadi Özışık, günler sonra ortaya çıktı.

Youtube kanalından yaptığı yayında hakkındaki iddialara yanıt veren Özışık, “Sizin huzurunuzda kendimle yüzleşmeye geldim ve birtakım gerçekleri de anlatmam gerekiyordu. Gazeteci olarak düştüğüm hata bana çok pahalıya mal oldu” dedi ve hellallik istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığını reddeden Özışık, 'Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık dostum Süleyman Soylu'yu haberi olmadığı bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yöneltilen itibar suikastinin ana sebebi ben oldum.' dedi.

 

 

PEKER'İN SES KAYDINI YAYINLADI

 

'Sedat Peker bugüne kadar ne diyordu? Süleyman Soylu'ya ağza alınmayacak hakaretler ediyor değil mi? Peki biz hangi Sedat Peker'e inanacağız? Geçmişte söyledikleri mi doğru yoksa bugün söyledikleri mi?' diyen Özışık, Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile ilgili söylediklerini de videoya ekledi.

 

 


 ‘BANA KUMPAS KURULDU’


Özışık videonun sonunda kendisine kumpas kurulduğunu da iddia etti ve şunları söyledi:

 

'Sözün özü, karşınıza geçtiğimde söylediklerimin tamamen arkasındayım. Sizden rica ediyorum Sedat Peker ile aramda geçen konuşmayı bir kere daha izleyin. Ben Süleyman Soylu ile ilgili bir mesaj iletiyorsam her türlü cezaya hazırım.

Bütün bunları neden anlattım? Sizin huzurunuzda kendimle yüzleşmeye geldim ve birtakım gerçekleri de anlatmam gerekiyordu. Maalesef bir hata yaptım. Gazeteci olarak düştüğüm hata bana çok pahalıya mal oldu. Bana bir kumpas kuruldu. Benim ve kardeşimin bahsi geçen iddialar konusunda Süleyman Soylu’ya en ufak bir teması olmadı. Ben bir işgüzarlık yaptım, bütün suçum bu. Vatan, millet sattım gibi ifadelerin hepsini reddediyorum. Hesabımı size verdim, bir de Allah'a vereceğim, rabbim de şahittir. Bana kızmak ve tepki vermekte haklısınız. Başta Süleyman Soylu olmak üzere o videoda ismi geçen herkesten özür diliyorum ama en büyük özür borcum size. Sizi üzdüm ve güveninizi sarstım. Hakkınızı helal edin. '

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.