Hadise'ye büyük şok: Annesi onu reddetti

Hadise'ye büyük şok: Annesi onu reddetti

Geçtiğimiz yıl intihara kalkışan ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, kızı Hadise'yi reddetti.

Geçtiğimiz yıl Hadise'nin annesi, aniden hastaneye kaldırılmış Nur Yerlitaş'ın sözleriyle gerçekler gün yüzüne çıkmış ve ortalık karışmıştı.

Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunması kardeşlerin de arasını açmış, Hadise, kardeşleri Derya Açıkgöz ve Hülya Açıkgöz'le irtibatını kesmişti. 

Anne Açıkgöz, yaşanan bu olayların ardından İstanbul'u terk etme kararı alarak Belçika'ya taşınmıştı. Hadise'nin ise son olarak annesine Belçika’da tek kalmaması için Tarabya’daki evinde birlikte yaşamayı teklif ettiği öğrenildi.

 

hadise-siyasetcafe.JPG

Hadise'nin annesinin intihar mektubu

 

Fakat, Hadise, annesini bir türlü ikna edemedi. Anne Açıkgöz, ''İstanbul bana iyi gelmiyor'' diyerek Hadise'yi reddetti. Annesi tarafından reddedilen Hadise, bu durumda sık sık Belçika'ya gidecek.

 

NE OLMUŞTU?

 

Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Gülnihal Açıkgöz'ün ilaç içmeden kızlarına bir mektup bıraktığı ve "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz" yazdığı söylendi.

Kızları, annelerinden haber alamayınca site güvenliğine bildirmiş. Polis eşliğinde kapısı açılan Gülnihal Açıkgöz'ün hemen hastaneye kaldırıldığı ve bir hafta tedavi gördüğü söyleniyor. Gülnihal Açıkgöz'ün kızlarına "Aranızdaki para meselelerinden ve kavgalarınızdan sıkıldım" diyerek sitem ettiği iddia edildi. 

İntihar iddialarının arından açıklama yapan Hadise'nin basın danışmanı Emre Duymaz; 'Hadise'nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu' demişti. 

 

Hadise'nin annesinin intihar mektubu

Nur Yerlitaş Hadise'nin Açıklamalarına Kayıtsız Kalmadı. İşte Ayrıntılar;

Acun patladı! Hadise ve Nur Yerlitaş açıklaması

Hadise’den Nur Yerlitaş’a sert tepki

Abla Hülya, Hadise'yi hayatından çıkarıyor!

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.