Hakan Aygün'den bomba kulis! Millet İttifakı'nın adayını açıkladı: 'Birinci ağızdan duydum'

Hakan Aygün'den bomba kulis! Millet İttifakı'nın adayını açıkladı: 'Birinci ağızdan duydum'

Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı hakkında bomba iddialarda bulundu.

Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün canlı yayında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Millet İttifakı'nın yeni model kabine sistemi hakkında bomba iddialarda bulundu.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklayan Aygün iddialarını “Birinci ağızdan duydum” diyerek anlattı.

 

'KILIÇDAROĞLU ADAY OLACAK'

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kesinlikle aday olacağını belirten Aygün, Millet İttifakı’nın da kabine modeline ilişkin bilgiler verdi.

Aygün kabinede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da Kılıçdaroğlu’nun yardımcılığını yapacağını söyledi.

 

'AKŞENER ADETA BAŞBAKAN GİBİ ÇALIŞACAK'

 

Aygün, Akşener’in Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı olarak adeta Başbakanlık yapar gibi görev alacağını belirtirken, Ali Babacan’ın 'ekonomi'den sorumlu olacağını, Davutoğlu’nun Avrupa Birliği'nden (AB), Temel Karamollaoğlu’nun da 'teknoloji’den sorumlu olacağını açıkladı.

 

'KABİNE SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLANACAK'

 

Aygün ayrıca Kılıçdaroğlu'nın seçimden önce kabine üyesi adayları bu şekilde ilan ederek seçime gidileceğini sözlerine ekledi.

 

İşte o kabine:

 

dfsfsdf.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.