Hakan Bayrakçı BTP sürpriz yapacak

Hakan Bayrakçı BTP sürpriz yapacak

Seçim yarışında son viraja girilirken, Sonar Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, Haydar Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) en iyi çıkışı yaptığını söyledi

Seçim yarışında son viraja girilirken, Sonar Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, Haydar Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) en iyi çıkışı yaptığını söyledi.


Araştırma sonuçlarına ilişkin yasakların başladığı bilinirken siyasi partiler, sandığa potansiyellerini en üst düzeye çıkararak girme çabasında. Yaptığı araştırmalarla adından söz ettiren Sonar Araştırmanın Başkanı Hakan Bayrakçı, "Haydar Baş atak yaptı, çıkışta" değerlendirmesini yaptı. Bayrakçı, CNN Türk'te katıldığı bir programında, "Yaptığımız araştırmalarda Haydar Baş’ın atak yaparak çıkışta olduğunu” belirtti. 

Bu seçim çok sürprizlere gebe diyen Bayrakçı "Haydar Baş’ın BTP’si iyi bir sonuçla karşımıza çıkacak" dedi. Milli Ekonomi Modeli merkezli projeleri ile gündeme çok sık gelen Haydar Baş bu yıl iyi bir çıkış yakaladı. 5.000 TL. Asgari ücret açıklayıp, kaynakta ortaya koyan Baş, seçimlerde sona gelinirken son 3 aydır reklam, piar ve mitinglerle atak yaparak, iyi bir çıkış yakaladı. Muhalefet partilerinin de Haydar Baş’ın projelerini kopyalaması BTP'yi daha ön plana çıkardığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.