Hakan Bayrakçı’dan şok Muharrem İnce analizi: Ecevit’i geçti!

Hakan Bayrakçı’dan şok Muharrem İnce analizi: Ecevit’i geçti!

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'dan 24 Haziran seçimleri ve Muharrem İnce için flaş anket yorumu.

İNCE’NİN OYUNU AÇIKLADI

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, Habertürk televizyonunda katıldığı programda, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim çalışmaları ve 24 Haziran seçimlerinde alacağı oy oranına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SONAR şirketinin bu konudaki araştırmasının devam ettiğini belirten Bayrakçı, İnce'nin çok iyi bir hatip olduğunu ve en yakınlarının bile tahmin etmediği bir performans sergilediğini söyledi.

“ERDOĞAN’A FARK ATACAK”

İnce'nin seçimlerde çok şaşırtıcı bir oy oranına ulaşacağını da iddia eden Bayrakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ilk defa bir yarışta gerçek bir hatiple karşı karşıya olduğunu iddia etti. Bayrakçı, Erdoğan'ın karşısında bu kez fark atabileceği bir aday olmadığını da söyledi.

“KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDI”

Korgeneral Metin Temel'i, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlaması nedeniyle eleştiren Muharrem İnce'nin "kantarın topuzunu" biraz kaçırdığını belirten ancak bunu millete unutturacağını da söyleyen Bayrakçı, İnce'nin çok farklı bir gündemi olduğunu açıkladı.

MUHARREM İNCE ECEVİT’İ BİLE GEÇTİ

Seçime yönelik anket çalışmalarının devam ettiğini, kesin bir rakam veremeyeceğini de söyleyen Bayrakçı, "Bende rakamlar netleşmedi ancak Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması halinde, Ecevit'in 1977 seçimlerinde aldığı oyların üzerinde bir oy almasına şaşırmam" dedi.

ECEVİT 1977 SEÇİMLERİNDE NE KADAR OY ALMIŞTI

Bülent Ecevit'in başında olduğu CHP, 1977 yılında yapılan genel seçimlerde yüzde 41,4 oranında oy alarak Meclis'te birinci parti olmuştu. Ecevit CHP'sinin en yakın rakibi Adalet Partisi ise yüzde 36,9 almıştı.

CHP, 450 sandalyeli Meclis'e 213 milletvekili göndermişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum