Halaçoğlu Kurultay’da aday olacak mı? Flaş açıklama

Halaçoğlu Kurultay’da aday olacak mı? Flaş açıklama

İYİ Parti’de 12 Ağustos’ta yapılacak Kurultay’da mevcut Genel Başkan Meral Akşener’in dışında kimlerin aday olup olmayacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar;

İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu, Kurultay’da aday olacağı iddialarına yanıt verdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Adaylık iddiaları hakkında konuşan Yusuf Halaçoğlu, partisinin kurultayında genel başkanlığa adaylığını koyma niyetinin olmadığını ifade etti.

Deutsche Welle'den Hilal Köylü'nün haberine göre, halihazırda milletvekili olmayan İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu, "Sizin adaylığınız söz konusu mu?" sorusuna "Öyle bir niyetim hiç olmadı. Tamamen yanlış. Ben İYİ Parti için çalışmaya devam ediyorum yalnızca" yanıtını verdi.

Halaçoğlu, 12 Ağustos'ta yapılacak kurultayın parti için bir ‘güven tazeleme' olacağını belirtirken, Akşener'in delegelere kulak vereceğine inandığını söyledi. "Delegelerin dediği yapılmalı. Akşener'in dediği gibi parti içinde demokrasi işleyecek. Eğer Akşener aday olmazsa, başka adaylar çıkar" diyen

Halaçoğlu, kurultaydan sonra İYİ Parti'de her şeyin daha çok yerine oturacağını ve partinin hedeflerine kilitleneceğini savundu.

siyasetcafe.com

son-dk-004.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.