Halis Toprak akli melekelerini kaybetti

Halis Toprak akli melekelerini kaybetti

İşadamı Halis Toprak'ın kızları bir aydır ulaşamadıkları babalarına ikinci kez vesayet davası açtı. Kızları, ünlü işadamının akli melekelerini kaybettiğini öne sürdü.

Halis Toprak’ın kızları Aysel Duruk Toprak ve Aynur Toprak, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu.Başvuruda babalarının son zamanlarda akli melekelerinin dışında fiziki sağlığını da hızla kaybettiğini öne süren kızları, tıbbı ve psikiyatrik bilimsel mütalaayı içeren 24 sayfalık bilirkişi raporu sundu.Raporda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden iki profesör ve bir doçent doktorun imzası yer aldı.


MAHKEME KABUL ETTİ

Kızları Toprak’ın sağlık kontrolünden geçirilerek vesayet altına alınmasını istedi. Mahkeme başvuruyu kabul ederek dava açtı.  

Haber alamıyoruz

Ay­nur Top­rak, kar­de­şi Ah­met Top­ra­k’­ın ba­ba­la­rı Ha­lis Top­ra­k’­ı Nisan ayında ya­nın­dan ala­rak özel bir has­ta­ne­ye gö­tür­dü­ğü­nü söy­le­di. Ba­ba­sı­nın bir gün özel has­ta­ne­de kal­dık­tan son­ra ay­rıl­dı­ğı­nı ifa­de eden Top­rak, o gün­den be­ri ba­ba­sın­dan ha­ber ala­ma­dı­ğı­nı id­di­a et­ti.
Ay­nur Top­rak, kar­de­şi Ah­met Top­rak ile ba­ba­sı­nın yar­dım­cı­la­rı E.Ü, S.K. ve Z.K’­den şi­kâ­yet­çi ol­du. Sav­cı­lık so­ruş­tur­ma baş­lat­tı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.