Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel'in ölüm nedeni belli oldu

Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel'in ölüm nedeni belli oldu

Şüpheli şekilde ölen Halk TV YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel'in kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu tarafından açıklandı.

Geçtiğimiz cuma günü Beyoğlu Gümüşsuyu 10 Aralık Şehitler Parkı'nda meydana gelen ölüm olayına ilişkin açıklama geldi. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsi sonucunda, Halk TV YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel'in bel omurunun kırılıp aort damarının yırtıldığı tespit edildi ve Yanıkel'in "travmatik bir ölüm" sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

Ölüm olayının ardından yapılan incelemelere göre, Yanıkel duvardan kontrolsüz bir şekilde atlamış veya düşmüştü ve hareketsiz kalarak ölmüştü. İstanbul Emniyeti, Yanıkel'in ölümünü "şüpheli" olarak değerlendirdi ve bu yönde bir soruşturma başlattı.

Yanıkel'in ölümüne ilişkin olarak, henüz herhangi bir şüpheli gözaltına alınmadı ve olayın tam olarak aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. Ölüm olayının ardından, Yanıkel'in yakınları ve Halk TV ekibi tarafından taziye mesajları yayınlandı ve Yanıkel'in anısına saygı duruşu gerçekleştirildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.