Halk TV, Paris'teki saldırıyı Türkiye'ye yıkmaya çalıştı!

Halk TV, Paris'teki saldırıyı Türkiye'ye yıkmaya çalıştı!

Fransa'nın göbeği Paris'te gerçekleştirilen silahlı saldırı olayı üzerinden algı operasyonu yapan PKK sempatizanları ve CHP'nin fonladığı Halk TV, Türkiye’yi hedef gösterdi.

Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası üç kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralanan üç kişiden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Öte yandan etkisiz hale getirilen saldırganın geçtiğimiz sene de göçmen kampında kılıçla saldırdığı ortaya çıktı.

 

DAHA ÖNCE DE GÖÇMENLERE SALDIRMIŞ


Uluslararası ajanslardan gelen son bilgilere göre saldırgan etkisiz hale getirildi ve tutuklandı. Fransız medyası saldırganın 69 yaşında olduğunu yazdı. Saldırının arkasındaki neden ve zanlının terör bağlantısı olup olmadığı henüz bilinmiyor ancak saldırganın, geçtiğimiz yıl da göçmenlerin kaldığı kampa kılıçla saldırdığı ortaya çıktı. Bu olayın ardından ceza lan ve cezasını tamamlayan saldırganın 15 gün evvel tahliye olduğu öğrenildi. Geniş güvenlik önemlerinin alınan bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı.

 

 

PKK SEMPATİZANLARI TÜRKİYE’Yİ HEDEF GÖSTERDİ


Fransız uyruklu ırkçı William M.’nin saldırısını, Türkiye’yi suçlamak için bir fırsata dönüştürmeye çalışan terör örgütü PKK sempatizanları, sokaklara indi.

Görgü tanıklarının ifadesi ve Paris savcılığı tarafından yapılan açıklamalara rağmen, saldırı sonrası bölgede toplanan terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Türkiye aleyhine sloganlar atmaya başladı. Türkiye’yi hedef gösteren örgüt sempatizanları, ırkçı bir Fransız’ın saldırısını Türkiye’ye mal etmeye çalıştı.

 

HALK TV PKK'NIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTI!


Halk TV sunucusu, PKK'nın sözcülüğünü üstlenerek Fransız savcılığının resmi açıklamasını itibarsızlaştırmak için “Türkiye’de seçim sürecine girmişken bu saldırı akıllarda soru işareti bıraktı” diyerek Türkiye'yi suçladı.

Gazeteci Fehim Taştekin de “Türkiye seçim sathı mailindeyken, olağanüstü şeyler bekleniyor. Burası ırkçıların hedefi olacak bir yer değil.” diyerek adeta PKK'nın yayın organıymışçasına Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulundu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.